La Palma week, "Kom in je eigen kracht!"

Foto van locatie/huizen

Bewustwordingsweek in La Palma

Wij geven een inspirerende krachtige en bovenal vreugdevolle week op het prachtige eiland La Palma. We leven in een bijzondere tijd, die ons allen uitdaagt om bij ons zelf te komen, dit te voelen en uit te dragen. Door het programma word je uitgenodigd in je eigen ruimte te komen en hiermee kom je in je eigen stroom en neem je jouw plek in het universum in. Het actief bezig zijn, onder begeleiding in een creatief veld, op dit magische eiland, zorgt voor een enorme beweging naar jezelf. Het bewust ervaren van jouw authenticiteit.


Jezelf ervaren

Doordat wij elke dag bewegen vanuit het verleden of (dat) wat we gewend zijn komen we in een zogenaamde overlevingsstrategie, het opgebouwde beeld van onszelf. Vanuit wat wij willen ervaren vanuit onze eigen kern en daarmee potentie en dat wat er is ontstaat een kloof, waardoor we steeds meer afgesloten raken van ons zelf. De omstandigheid neemt ons mee en zodoende denken wij druk te leven vanuit onszelf. De beweging of het in beweging zijn gebeurd uitsluitend in onze eigen ruimte. Het gaat om zelf meer ‘heel’ te worden, waarna je in staat bent je potentie aan te spreken en vanuit daar op pad te gaan.

Foto van 'Krachtcirkel'


Het eiland als stimulans

Het eiland La Palma en de plek waar ze ligt op deze wereld, draagt bij aan een prachtige basis in een dragende structuur waarop de verandering aan jezelf in deze bewustwordingsweek plaats kan vinden. Natuurlijk zorgt ook het klimaat , de rust en de omgeving voor een neutralere ontspannende houdingen waardoor de aandacht verruimt en verdiept. Dat maakt je al ontvankelijker voor een andere werkelijkheid in jou


Ben in je kracht!

Door deze week nodig je jezelf uit om in je eigen kracht te zijn. Mensen ervaren wellicht een aversie om samen te zijn in een groep, we zijn bang om onszelf te verliezen in de steeds meer vragende wereld waardoor de groep hetzelfde stukje in ons aan spreekt. De intentie vanuit jezelf en de zogenaamde weerstand generen juist een ruimte om jezelf te ervaren. Alles is er al maar door de intentie naar jezelf open te houden verandert de groep in het jezelf ervaren in de groep, een prachtig proces. Zo kunnen wij ook niet bewegen zonder de wereld en hebben dit concept nodig om ons mens zijn uit te dragen. Het ingenieuze bewegen in een groep, vanuit een begeleid bewust bijstaan draagt bij en versterkt dat wat er is in jou.

Foto van 'Omgeving'


Programma

Elke ochtend bieden wij een programma aan tot ongeveer 13.00 uur. In de middag die volgt uur is er vrije invulling van tijdsbesteding Dit kunnen ook individuele behandelingen zijn die wij dan ook aanbieden Daarna gaan we, rond 17.00 uur verder tot dat ons dagprogramma afgesloten wordt met een gezamenlijk maaltijd. De dag beginnen we met beweging, vanuit daar gaan met het programma beginnen. Dit kan op de locatie zelf zijn of we gaan een groot deel van de dag de natuur in of bezoeken een andere plek waar wij dan het programma vervolgen.


een bijzonder plek

Locatie

We zitten aan de westkant van het eiland, een klein uur rijden vanaf de luchthaven. La Palma wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. In de winter is het niet snel kouder dan 20 graden en in de zomer wordt het gemiddeld 30 graden. We hebben de beschikking over meerdere woningen. De standaard indeling van de kamers is 2 personen per kamer, uitzonderingen zijn mogelijk in overleg. Het eten wordt verzorgd door onze kok. Met speciale (dieet)wensen kan rekening gehouden worden.


Door wie

De workshop wordt gegeven door An-Akh Zaldoc

An-Akh werkt als therapeut en opleider. Hij heeft een praktijk in complementaire geneeswijze, zoals Electro-Acupunctuur volgens Voll (EAV), voeding, massage en Fytotherapie. Daarnaast geeft hij al jaren les op het gebied van massage, lichaamswerk, energieoverdracht en EAV. Deze ervaring en kennis neemt hij mee naar La Palma.

Margerita gaat over de keuken en verzorgt de maaltijden. Ze doet dit zoveel mogelijk lokaal. Ze kan goed rekening houden met dieet wensen indien deze er zijn.

Op basis van de groepsgrote wordt besloten of er nog een derde begeleider mee gaat.

Kosten

Zie voor kosten de tarieven pagina. Dit zijn de kosten voor het verblijf, de cursus en is inclusief ontbijt en avondeten, koffie, thee en water. (exclusief vervoer en lunch). Het is ook mogelijk een boeking te maken inclusief 1 behandeling, geef dit op bij de boeking. La Palma is goed te bereiken met het vliegtuig vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Je kunt op eigen gelegenheid (auto huren) naar de verblijfslocatie komen of met taxi of openbaar vervoer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Opgave

Opgave kan via de inschrijfpagina door op onderstaande knop te klikken.

Voor vragen en inlichtingen mail info@sanu.beta-projects.nl of bel 0570 - 6137 18 en vraag naar An-Akh.

An-Akh Zaldoc


Fotogallerij

Bekijk hier diverse foto's van onze week in La Palma.

Meld u nu aan voor één van onze cursussen!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op.